A mosoly öltöztet®

Kiemelkedő high-end diagnosztikai eszközparkkal támogatjuk rendelésünket. A diagnózis felállításához 2D és 3D képalkotóeljárással készítünk nagy felbontású röntgenfelvételeket.

Nagy hangsúlyt helyezünk a megelőzésre, a rendszeres instruálásra és motiválásra, az utókövetésre. Igyekszünk, többek között, csökkenti a fogszuvasodás előfordulását, az esetlegesen kialakultakat korai fázisukban kezelni.

Rendkívüli alapossággal végezzük a fogkőeltávolítást, amely segít megelőzni a gyulladásos fogágybetegségeket, ezáltal az ínygyulladás és a fogágygyulladás kezelésének is alappillére egyben. Hozzásegít a gyógyult állapot fenntartásához, esztétikailag kedvezőbb képet eredményez, továbbá a pácienseink kiváló szájhigiénéjének eléréséhez, megtartásához.

Minimálinvazív, a saját foganyagunk, illetve kemény- és lágyszöveti struktúra megtartására irányuló, a fogeltávolítást és az implantációt másodlagos kezelésként tekintő szemlélet mentén dolgozunk. Mentjük ami menthető.

Amennyiben mégis fogpótlásra kerül sor, azt gondosan válogatott anyagokkal és fogtechnikai háttérrel tesszük, hogy mind funkcionálisan és esztétikailag kielégítő munka készülhessen.

Törekszünk a kezelések kellemes környezetben való, nyugodt és fájdalommentes elvégzésére. A pácienseinkkel való kölcsönös bizalom és tisztelet, ahogy a kollégákkal is, nélkülözhetetlen része munkánknak.

A 2–40-szeres nyagításban történő kezeléseink (pl. mikroszkópos gyökérkezelés) rendkívül precízen elvégzett fogászati beavatkozások. Számítástechnikai rendszerünk része egy full HD felbontású multimédiás rögzítőrendszer, mellyel a dokumentálást is könnyebbé tesszük.

Rendelőnkben Dr. Kettinger Samy hivatása iránti mély elkötelezettségével, magas szakmai színvonalon történő irányításával folyik a munka.

Az elvégzett munkáinkra, adott feltételek mellett, garanciát vállalunk.