Missziónk

A fogorvosi rendelőnkben a Budapestről és azon kívül érkező pácienseink preventív, endodonciai, implantológiai és az ahhoz kapcsolódó protetikai ellátására egyfajta misszióként tekintünk, mely során a pácienseinkkel, a partnereinkkel és a kollégáinkkal való hosszútávú kapcsolatok kialakítására és fenntartására törekszünk.

Praxisunk kiemelten foglalkozik az endodoncia és az implantológia tárgykörével, amely lehetővé teszi számunkra, hogy elhivatottan és szakértelemmel dolgozzunk a nehéz esetekben is. Mindig arra törekszünk, hogy látogatása kényelmes és relaxált legyen. Honlapunkon hasznos információkat gyűjtünk össze a látogatók számára, amelyek segítenek felkészülni az első találkozóra és megválaszolni a fogászati kezelésekkel kapcsolatban felmerült kérdéseket.

A Smilistic® Fogászat Belső-Erzsébetvárosában lévő rendelőnk egyaránt jól megközelíthető Budapestről és az agglomerációból.

Törekszünk rá, hogy a kezeléseink intim és nyugodt környezetben, fájdalommentesen történjenek. A pácienseinkkel való kölcsönös bizalom és tisztelet, ahogy a kollégákkal és partnereinkkel is, nélkülözhetetlen része munkánknak.

Nagy hangsúlyt helyezünk a megelőzésre, a rendszeres instruálásra és motiválásra, az utókövetésre. Igyekszünk csökkenti a fogszuvasodás előfordulását, különös tekintettel a magas szuvasodásrizikójú páciensekre, a már kialakultakat korai fázisukban kezelni. A rendszeres kontrollal segítünk elkerülni az indokolatlan fogvesztést.

High-end fogorvosi eszközparkkal rendelkezünk. A diagnózis felállításához kiemelkedő képminőségű röntgenfelvételeket készítünk, számítástechnikai rendszerünk pedig lehetővé teszi a full HD felbontású digitális adatrögzítést, amellyel az eseteink dokumentálása is könnyedén követhetővé válik.

Hozzásegítjük pácienseinket a gyulladásmentes vagy a már gyógyult állapot fenntartásához, egy kiváló szájhigiéné eléréséhez, majd megtartásához. Ezzel esztétikailag kedvezőbb megjelenést és kellemesebb közérzetet biztosítunk számunkra.

Minimálinvazív, a saját foganyagot tisztelő, a kemény- és lágyszöveti struktúra megtartására irányuló, komprehenzív szemlélet mentén dolgozunk. A 2–40-szeres nagyítás alatt folyó kezeléseink (pl. mikroszkópos gyökérkezelés) precízen elvégzett, rendkívül alacsony “biológiai költségű” fogászati beavatkozások.

Gondosan válogatott anyagokat használunk munkáink során, és kifinomult fogtechnikai háttérrel dolgozunk együtt, hogy mind funkcionálisan és esztétikailag kifogástalan munka készülhessen, legyen szó saját fogra készülő vagy implantátumon elhorgonyzott fogpótlásról.

Rendelőnkben Dr. Kettinger Samy hivatása iránti elkötelezettségével, magas szakmai színvonalon történő irányításával folyik a munka.

Az elvégzett munkáinkra adott feltételek mellett garanciát vállalunk.